Güneysuda Sağnak Yağmur Sonrası Yol Çöktü
Rize Şehir İçi Minibüs Fiyat Tarifesi
Tepebaşı ve Dumankaya Köylerinde Yol Genişleme Çalışması
Korona Virüs Dünyada Son Durum
Servis Şöförü Meslektaşları İçin Yazılım Yaptı

Güneysu Kaymakamı Öğretmenlere Başarı Belgesi Verdi

Güneysu Kaymakamlığı tarafından görevinde öne çıkan ve yaptığı çalışmalarla örnek oluşturan öğretmenlere Başarı Belgesi verildi. Özellikle 24 Kasım 2015 Öğretmenler Günü etkinliklerinde görev alan
Güneysu Kaymakamı Öğretmenlere Başarı Belgesi Verdi
Güneysu Kaymakamlığı tarafından görevinde öne çıkan ve yaptığı çalışmalarla örnek oluşturan öğretmenlere Başarı Belgesi verildi. Özellikle 24 Kasım 2015 Öğretmenler Günü etkinliklerinde görev alan, ilçede öğretmenler arasında yapılan çeşitli yarışmalarda birinci olan öğretmenlerin oluşturduğu grup ve okullarında yaptıkları özgün çalışmalarından dolayı da yer alanlar oldu. Kaymakamımız İhsan Selim Baydaş Hükümet Konağı t...oplantı salonunda öğretmenlerle bir araya geldi. Bir süre öğretmenlerle sohbet etti. İlçe Kaymakamımız Sayın İhsan Selim BAYDAŞ, öğretmenlerimizi yaptıkları özverili çalışmalarından dolayı tebrik ederek, bundan sonra da ilçemizde gerek bu tür organizasyonlarda görev alan, gerekse sınıflarında ve okullarında özgün çalışmalar ortaya koyan öğretmenlerimizi takip ederek bu başarılarını ödüllendirileceğini beyan etti. Bu şekilde öğretmenlerimizin yaptıkları özgün çalışmalar diğer öğretmenlerimize de örnek teşkil edecek ve öğretmenlerimiz arasında bilgi alışverişinin oluşması sağlayacaktır dedi.


BAŞARI BELGESİ ALAN ÖĞRETMENLERİMİZ
Cansu ALTAY (Yavuz Selim Lisesi), Hasan POLAT (Halk Eğitim Merkezi), Eyüp EROĞLU (Ulucami Ortaokulu), Çağlar ŞAHİN (Özel Eğitim Merkezi), Hatice KAYA (Özel Eğitim Merkezi), Serkan GÖKÜ (Özel Eğitim Merkezi) ,Selçuk ÇAKIR (Özel Eğitim Merkezi), Serkan ÖRÜL(Özel Eğitim Merkezi), Emine BAYRAK (İMKB Ortaokulu), Bayram Ali KADIOĞLU (İMKB Ortaokulu), Enver YILIKOĞLU (İMKB Ortaokulu)

Yazdır
Paylaş
Yapılan Yorumlar [ 1 ]
Adınız :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
   
GÜNÜN DİĞER HABERLERİ
Resim Video

© Copyright Bu sitedeki materyaller https://guneysu.gen.tr adresine aittir kopyalanması yasaktır..
VipTicaret