Güneysu Doğalgaz Çalışmaları Başladı

Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş, Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, Ak Parti Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı çalışmaları yerinde inceledi.
Güneysu Doğalgaz Çalışmaları Başladı
 
Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan yaptığı açıklamada bugün İlçemiz için önemli bir gün, İlçemizde doğalgaz ihtiyacının karşılanması için çalışma içerisindeydik. İlçemizde çay fabrikalarının fazla oluşu da doğalgazın ilçemize gelmesi konusunu cazip duruma getirmiştir. Hedefimiz inşallah önümüzdeki kışın mahallelerimizin tamamında olmasa bile ilçe merkezinde doğalgaz yakmaktır. Bir iki yıl içerisinde mahallelerimizin tamamında doğalgaz çalışmalarını tamamlamayı hedefliyoruz. Dedi.
Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Berat Albayrak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müşavirlerinden Medet Yanık’a ve bu çalışmamıza emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.
Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş da doğalgaz şimdiden ilçemize hayırlı olsun inşallah çalışmalar kazasız belasız tamamlanarak ilçemize gelmesini temenni ediyoruz dedi. 
https://www.guneysu.gen.tr adresinden 19 Nisan 2024, 04:59 tarihinde yazdırılmıştır.