Güneysuda Sağnak Yağmur Sonrası Yol Çöktü
Rize Şehir İçi Minibüs Fiyat Tarifesi
Tepebaşı ve Dumankaya Köylerinde Yol Genişleme Çalışması
Korona Virüs Dünyada Son Durum
Servis Şöförü Meslektaşları İçin Yazılım Yaptı

Camiler Çiçek Açıyor Projesi

Güneysu Kaymakamlığı, Güneysu Belediyesi, Güneysu Müftülüğü, Güneysu İlim Öğrenenlere
Camiler Çiçek Açıyor Projesi
 
Güneysu Kaymakamlığı, Güneysu Belediyesi, Güneysu Müftülüğü, Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 19 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında düzenlenen “Camiler Çiçek Açıyor Projesi” büyük ilgi gördü.
 
İlkokul ve ortaokula giden 257 öğrencimiz, ara tatilde camiye giderek namazlarını camide kıldılar. Öğle, ikindi ve akşam namazlarında toplam 16 gün, 48 vakit camiye giderek imamlara ellerindeki formları imzalatan öğrencilerimiz, ödülleri almaya hak kazandılar. Tüm öğrencilerimize madalya ve çeşitli hediyeler takdim edildi.
 
8 Mart 2019 Cuma günü saat 11.30’da Güneysu Merkez Camii’ndeki programa Kaymakamımız Davut DÜZGÜN, Belediye Başkanı Halil TURAN, İlçe Müftüsü Abdulkerim ÇELİK, Rize İl Vaizi Akif KÖSE ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram GÜNDOĞAR ile birçok davetli katıldı.
 
Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Bayram GÜNDOĞAR ve Güneysu İlçe Müftümüz Abdulkerim ÇELİK, proje ile ilgili bilgi verdi. Merkez Camii İmam Hatibi Hızır YIĞCI’nın sunuculuğunu yaptığı programda hediyelerini alan çocuklarımız camilerimizi renklendirdi. Camilerimizin çiçek açtığı bu projeye katılan öğrencilerimizi tebrik ediyor, katkıları için tüm paydaşlarımıza, hayırseverlere, çocuklarımız üzerinde emekleri olan anne, baba ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.
Yazdır
Paylaş
Yapılan Yorumlar [ 2 ]
Hasan birinci - 2019-03-23 23:05:55
emeği geçenlerden allah razı olsun.
Hasan ali - 2019-03-21 22:10:43
Böyle bir hizmete öncülük ettiğiniz için Allah razı olsun.
Adınız :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
   
GÜNÜN DİĞER HABERLERİ
Resim Video

© Copyright Bu sitedeki materyaller https://guneysu.gen.tr adresine aittir kopyalanması yasaktır..
VipTicaret