Güneysuda Sağnak Yağmur Sonrası Yol Çöktü
Rize Şehir İçi Minibüs Fiyat Tarifesi
Tepebaşı ve Dumankaya Köylerinde Yol Genişleme Çalışması
Korona Virüs Dünyada Son Durum
Servis Şöförü Meslektaşları İçin Yazılım Yaptı

Karnesini ve Takdir Belgesi'ni Alamadı

Rize'nin Güneysu ilçesinde bir genç dedesinin silahını beline koymaya çalışırken silahın ateş alması sonucu hayatını kaybetti. Mehmet Kara, bugün okulunda takdir belgesi ile karnesini alacaktı. Rize'nin Güneysu ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Kazım Kara'nın 17 yaşındaki oğlu Mehmet Mesut Kara evlerinde kimsenin olmadığı bir sırada dün dedesinden kalan antika silahı ile oynarken silahı beline koymak istedi. Bu sırada silahın ateş alması sonucu kurşun kasığına isabet eden ve ağır yaralanan Kara, aşırı kan kaybı nedeniyle hemen Rize Recep Tayyip Erdoğan Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kara, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Rize Ticaret Lisesi son sınıf öğrencisi olan Kara'nın okulunda ise bugün hüzün ve gözyaşı vardı. Kara'nın vefatı nedeniyle okuldaki karne töreni ve eğlencesi iptal edilirken, sınıf arkadaşları karnelerini gözyaşları içerisinde aldı. Başarılı bir öğrenci olan takdir belgesi almaya hak kazanan Kara'nın sınıf öğretmeni Aynur Emen öğrencinin hayat dolu yüzünden gülücük olmayan bir öğrenci olduğunu anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Kara, bugün Cuma Namazı sonrasında Güneysu ilçesindeki aile mezarlığında toprağa verilecek.
Karnesini ve Takdir Belgesi'ni Alamadı
Rize'nin Güneysu ilçesinde bir genç dedesinin silahını beline koymaya çalışırken silahın ateş alması sonucu hayatını kaybetti. Mehmet Kara, bugün okulunda takdir belgesi ile karnesini alacaktı.
 
Rize'nin Güneysu ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Kazım Kara'nın 17 yaşındaki oğlu Mehmet Mesut Kara evlerinde kimsenin olmadığı bir sırada dün dedesinden kalan antika silahı ile oynarken silahı beline koymak istedi. Bu sırada silahın ateş alması sonucu kurşun kasığına isabet eden ve ağır yaralanan Kara, aşırı kan kaybı nedeniyle hemen Rize Recep Tayyip Erdoğan Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kara, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
Rize Ticaret Lisesi son sınıf öğrencisi olan Kara'nın okulunda ise bugün hüzün ve gözyaşı vardı. Kara'nın vefatı nedeniyle okuldaki karne töreni ve eğlencesi iptal edilirken, sınıf arkadaşları karnelerini gözyaşları içerisinde aldı. Başarılı bir öğrenci olan takdir belgesi almaya hak kazanan Kara'nın sınıf öğretmeni Aynur Emen öğrencinin hayat dolu yüzünden gülücük olmayan bir öğrenci olduğunu anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Kara, bugün Cuma Namazı sonrasında Güneysu ilçesindeki aile mezarlığında toprağa verilecek.
Yazdır
Paylaş
Yapılan Yorumlar [ 1 ]
Adınız :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
   
GÜNÜN DİĞER HABERLERİ
Resim Video

© Copyright Bu sitedeki materyaller https://guneysu.gen.tr adresine aittir kopyalanması yasaktır..
VipTicaret