Menü
Güneysu Haberleri

Rize'de Sağlık Personeline Özel Yer Tahsis Edildi

Rize’de Sağlık Çalışanlarının Dinlenmesi İçin 521 Kişilik Yer Tahsis Edildi
Rize'de Sağlık Personeline Özel Yer Tahsis Edildi
Giriş 03 Nisan 2020, Cuma 14:49
Covid-19 salgınının önüne geçilmesi, salgına yakalanan vatandaşların sağ salim sevdiklerine kavuşabilmesi için gece gündüz büyük bir özveri ile görev yapan sağlık çalışanlarının hizmetine sunmak için Rize Valiliğince “Konaklama Yeri” çalışması başlattı. Rize Valiliği'nce başlatılan bu çalışmasına sosyal tesisler, misafirhaneler ile kamu, özel ve sivil toplum kuruluşu yurtları destek verdi. Rize’de toplamda 521 kişilik yer tahsis edildi. Sağlık çalışanlarımız İl Sağlık Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturulan Konaklama Koordinasyon Merkezi tarafından misafir edilmek üzere en yakın konaklama yerinde yönlendiriliyor.
 
Hastanelerdeki görevlerini yaparken evlerine zamanında gidemeyen, hastane şartlarında yeterli dinlenme ve konaklama imkanı bulamayan sağlık çalışanlarımız oteller, kamuya ait sosyal tesisler, misafirhaneler ile kamu, özel ve sivili toplum kuruluşlarına ait yurtlarda misafir ediliyor.
 
Rize’de kamuya ait sosyal tesislerin yatak kapasitesinin 521 sağlık çalışanlarımızın konaklamasına tahsis edildi. Bugün itibariyle 282 sağlık çalışanımız misafir ediliyor. 239 kişilik daha yer şuan itibariyle boş bulunup sağlık çalışanlarının talep etmesi durumunda kendilerine tahsis edilecek.
 
 

Yorumlarınız [4]



  • 2020-04-07 Ahmet;

    Çok değerli sağlık çalışanları bu süreçte yanımızda olduğunuz için çok teşekkür ederim.

  • 2020-04-07 Hüseyin;

    Hepinizden Allah razı olsun.

Sosyal Media:

    Güneysu Haberleri
: 0464 000 0000
  : 0464 000 0000
  : bilgi@guneysu.gen.tr
  : Güneysu Merkez / Rize

Yukarı
Web Dizayn By VipTicaret